Voor bedrijven & organisaties

Gratis verzending vanaf € 250,-

Groot assortiment producten en merken

Levering volgende dag op voorraadartikelen

Uw zakelijke IT dienstverlener

Nieuwe Webshop IT Supplies!

Na jarenlang actief te zijn geweest in de grootzakelijke markt wordt onze dienstverlening steeds vaker gevraagd in de klein zakelijke markt. Om dezelfde kwaliteit te waarborgen is de volgende stap van automatisering ingeslagen en bieden we vanaf 1 juni 2020 een klantenportaal met een gekoppelde webshop. Hiermee willen we het bestelproces en de  orderverwerking compleet automatiseren. Ons credo "IT Solutions by Truedata"  wordt aangevuld met "IT Supplies by Truedata"  en zal beschikbaar zijn onder www.itsupplies.nl. Het platform zal klein beginnen en door continue ontwikkelingen breed inzetbaar zijn, zodat u als klant 24/7 bij Truedata terecht kunt voor kennis en diensten van hardware en software.

Waarom komt de webshop niet op www.truedata.nl zal er misschien gedacht worden? Truedata is een kennispartij met een breed portfolio aan diensten. Het beschikbaar stellen van een webshop zien wij als een additionele dienst om onze klanten in de breedste zin te kunnen ontzorgen. Derhalve verdient de webshop dienstverlening een eigen plek.

Dit platform is er voor jullie, dus kom de komende maanden regelmatig kijken. Zo kun je de ontwikkeling zien en je feedback geven. We beloven alle feedback serieus te bekijken en mee te nemen in de verdere ontwikkeling!

Nieuwe Webshop IT Supplies! | Truedata B.V.
Nieuwe Webshop IT Supplies! | Truedata B.V.

Over Truedata

Truedata is van origine een datacenter specialist met onder andere datastorage-, dataprotectie- en (hyper) converged oplossingen. Ons doel is om een all-round IT-dienstverlener te worden met vele klanten in verschillende sectoren. Op basis van gerenommeerde merken, diensten in de breedte van het IT-landschap en specialisme in datacenter oplossingen, is Truedata sinds 2014 een prominente IT kennispartij op de Nederlandse markt.

 
Button