Voor bedrijven & organisaties

Gratis verzending vanaf € 250,-

Groot assortiment producten en merken

Levering volgende dag op voorraadartikelen

Uw zakelijke IT dienstverlener

Dell PowerEdge Servers | IT Supplies by Truedata

Maak nu een account aan op ITsupplies.nl
en maak kans op de HPE MicroServer t.w.v. € 946,-*

Ontvang GRATIS een voucher t.w.v. € 15,- te besteden op ITsupplies.nl aan HPE-producten.

HPE en IT Supplies by Truedata slaan de handen ineen.

Al generaties lang is HPE het wereldwijde edge-to-cloud-bedrijf dat is gevormd om uw bedrijf te transformeren tot een betrouwbare partner. HPE en Truedata slaan met een open communicatie de handen ineen door u te helpen bij het verbinden, beschermen, analyseren en gebruiken van al uw gegevens en applicaties.

IT benodigdheden bestelt u op IT Supplies by Truedata.

Integriteit en loyaliteit staan zowel bij ons als bij HPE hoog in het vaandel. Beide organisaties geven te allen tijde inzicht in kwaliteit en authenticiteit voor hoogwaardige IT-oplossingen. Als mkb’er wilt u toch een betrouwbare en integere partner zijn als het gaat om uw digitale veiligheid? De gemeenschappelijke waarden van Truedata en HPE zetten uitdagingen om in oplossingen, met de snelheid die nodig is in de complexe wereld van vandaag. 

IT Supplies by Truedata is hét adres als het gaat om het bestellen van IT-benodigdheden voor bedrijven en organisaties. U kunt bij ons terecht voor IT-oplossingen van HPE, maar ook van andere merken. Wij bedienen onze zakelijke klanten door middel van een breed scala aan datacenter-oplossingen en zijn een professionele partner in het optimaal digitaliseren van bedrijven en organisaties. 

Expertise en optimalisatie

Iedere organisatie wil een betrouwbaar en deskundig advies op het gebied van IT-dienstverlening; wij begrijpen dit. Onze klanten kunnen ons blind vertrouwen, wanneer het aankomt op zorgeloze implementatie, migratie en optimalisatie van de gekozen IT-oplossing. 

Wij investeren voortdurend in opleidingen en certificering voor onze medewerkers en organisatie. Zo blijven wij voorop lopen in de IT-branche en kunt u uitgaan van een succesvol IT-project wanneer u kiest voor Truedata.

Maak uw account aan op itsupplies.nl
en win de HPE MicroServer t.w.v. € 946,-*

  • Maak hier een account aan
  • Ontvang direct een voucher van € 15 korting op HPE-producten
  • Win de HPE MicroServer t.w.v. € 946,-*
Voordelen van financial en operational lease bij Truedata

* Dit betreft de adviesverkoopprijs. Deze actie is alleen voor bedrijven en geldig tot en met 21 november 2022.

 
Button