Voor bedrijven & organisaties

Gratis verzending vanaf € 250,-

Groot assortiment producten en merken

Levering volgende dag op voorraadartikelen

Uw zakelijke IT dienstverlener

Alles over Dell EMC PowerStore!

De website powerstore.nl by Truedata is online! Lees alle informatie betreffende de nieuwe Dell EMC PowerStore bij elkaar op één site.

Achtergrondinformatie

Eindelijk is het zover! Na de overname van EMC door Dell, beschikt Dell over een allesomvattend storage portfolio en een veelheid aan 'intellectual property'. Na de overname was er eerst sprake van overlap bij een aantal producten wat leidde tot verwarring. Met de consolidatie van verscheidene producten heeft Dell deze uitdaging volop aangepakt door alle ‘intellectual property’ te vangen in een compleet nieuw storage systeem. Dit systeem, ontwikkeld vanaf 'nul', heeft de modernste karakteristieken die gevraagd worden in de hedendaagse IT-industrie. Het doel is om op den duur alle overlappende Dell storage producten hiermee te vervangen.

Alles over Dell EMC PowerStore! | Truedata B.V.

PowerStore by Truedata

Truedata heeft zijn best gedaan om de belangrijkste informatie van dit unieke product samen te vatten op www.powerstore.nl (by Truedata). Wij zijn als kennispartij uniek gepositioneerd om klanten te helpen bij alle vragen omtrent PowerStore. Enkele voorbeeldconfiguraties zullen op de webshop worden geplaatst ter ondersteuning en verduidelijking.

Kijk voor meer informatie vandaag nog op de nieuwe pagina www.powerstore.nl.

Over Truedata

Truedata is van origine een datacenter specialist met onder andere datastorage-, dataprotectie- en (hyper) converged oplossingen. Ons doel is om een all-round IT-dienstverlener te worden met vele klanten in verschillende sectoren. Op basis van gerenommeerde merken, diensten in de breedte van het IT-landschap en specialisme in datacenter oplossingen, is Truedata sinds 2014 een prominente IT kennispartij op de Nederlandse markt.