Voor bedrijven & organisaties

Gratis verzending vanaf € 250,-

Groot assortiment producten en merken

Levering volgende dag op voorraadartikelen

Uw zakelijke IT dienstverlener

Landingspagina-dev | IT Supplies by Truedata

Dell Workstations

Truedata is Dell certified partner en reseller vanuit Amsterdam en levert al jaren voor klanten in heel Nederland maatwerk systemen, maar ook standaard Dell systemen welke hieronder te bestellen zijn. Vraag maatwerk offertes op via onderstaande info popup en maak gebruik van Dell aanbiedingen en bespaar op integratie en uitlevering. Truedata biedt vele integratie diensten voor Dell systemen voor uw organisatie en levert deze wereldwijd aan. Lees hieronder waar onze klanten Dell systemen voor inzetten.

Lees meer Lees minder

Meerdere vormfactors en ultieme schaalbaarheid

Bouw de volgende belangrijke innovatie met Dell Precision workstations. Met de nieuwste professionele grafische kaarten en sneller geheugen om zelfs de meest veeleisende toepassingen aan te kunnen.

Betrouwbaar wanneer dat nodig is

Verminder downtime met onze exclusieve Dell Reliable Memory Technology (RMT) Pro software, ontworpen om te werken met ECC-geheugen, om sectoren met slecht geheugen te identificeren, op te lossen of te isoleren om geheugenfouten te voorkomen. Precision werkstations zijn daarnaast getest en ISV-gecertificeerd om te garanderen dat de zware toepassingen waar u dagelijks mee werkt, probleemloos lopen.

Technologie die zich net zo snel aanpast als u

Moderniseer uw werkervaring met Dell Optimizer, de enige geïntegreerde, op AI gebaseerde optimalisatiesoftware die leert en reageert op de manier waarop u werkt. Functies zoals Express Sign-in, Express Response en Intelligent Audio analyseren en passen kritieke gebieden aan van uw systeem, waaronder prestaties, audio en nog veel meer, zodat u productiever kunt zijn. Bovendien kunt u met de functie rapportage en analyses knelpunten identificeren en middelen beter verdelen. Voor een naadloze ervaring met minder onderbrekingen, waar u ook werkt.

Opkomende technologieën

Precision biedt overweldigende productiviteit dankzij onze ontwerpen en mogelijkheden om opkomende technologieën zoals VR en AI te stimuleren. Creëer volledig meeslepende content met de nieuwste NVIDIA Quadro® RTX en AMD Radeon Pro™ professionele grafische kaart en de nieuwste Intel processors.

 
Button