Voor bedrijven & organisaties

Gratis verzending vanaf € 250,-

Groot assortiment producten en merken

Levering volgende dag op voorraadartikelen

Uw zakelijke IT dienstverlener

Landingspagina-dev | IT Supplies by Truedata

Dell PowerVault storage

De PowerVault ME4 is een eenvoudig in gebruik, betaalbaar en een krachtige storagearray op instapniveau, speciaal gebouwd voor prijsgevoelige MKB-, ROBO- en OEM-markten en geoptimaliseerd voor SAN / DAS. De nieuwe ME4-array is ideaal voor direct-connect op Dell-servers of als gedeelde SAN-opslag. Het maximaliseert het gebruiksgemak van storagearrays, heeft een beschikbaarheid van 5-9, is uitgevoerd met een actief-actieve ALUA-controller systeem en bezit toonaangevende virtualisatie-integraties met VMware en Microsoft om te voldoen aan de behoeften van gevirtualiseerde applicatie- en database-workloads zoals Exchange-implementaties en virtuele server infrastructuur.

Lees meer Lees minder

Productkenmerken zijn onder meer:

Eenvoud - ME4-serie bevat een webgebaseerde beheer-GUI (HTML5), installeert in 15 minuten, configureert in 15 minuten en kan gemakkelijk worden geïmplementeerd in een 2U- of 5U-uitvoering.

Performance - ME4 (enkele of dubbele controller) biedt veel kracht en schaalbaarheid ten opzichte van zijn voorganger MD3-serie met Intel 2 core 2,2 GHz-processors. De verbeterde verwerkingskracht van ME4 levert ongelooflijke prestatieverbeteringen op ten opzichte van de MD3-serie, naast meer capaciteit, poorten en het aantal schijven.

Connectiviteit - ME4 gaat naar het volgende niveau met robuuste en flexibele connectiviteit, beginnend met een 12G SAS-backend-interface, FE-interfaces: 4x16G FC-poorten per controller, 4x10G iSCSI-poorten per controller (SFP + of BaseT) en 4x12G SAS-poorten per controller. Tevens wordt Phone Home ondersteund.

Schaalbaarheid - ME4 begint in 2U- of 5U-basissystemen waarbij de 2U 12 of 24 schijven ondersteunt en de 5U 84 schijven ondersteunt. Elk van de 2U (ME4012 & ME4024) en 5U (ME4084) basissystemen ondersteunt optionele uitbreidingsbehuizingen van 12, 24 en 84 schijven - waardoor u maximaal 336 schijven kunt gebruiken. Drives mixen is ook toegestaan.

All-inclusive software - ME4 all-inclusive software biedt volume copy, snapshots, IP / FC-replicatie, vCenter & SRM VMware-integratie, SSD-leescache, thin provisioning, tiering met 3 niveaus, Adapt (Distributed RAID) en op controller gebaseerde encryptie (SED's) met intern sleutelbeheer

Beheer

- ME4 biedt een geïntegreerde HTML5 webgebaseerde beheerinterface (ME Storage Manager) waarmee u de array altijd en overal kunt beheren. ME4 ondersteunt ook CLI en REST API.