Voor bedrijven & organisaties

Gratis verzending vanaf € 250,-

Groot assortiment producten en merken

Levering volgende dag op voorraadartikelen

Uw zakelijke IT dienstverlener

Dell PowerEdge Servers | IT Supplies by Truedata

Dell PowerEdge servers

Van de plank of op maat, ervaar waar Truedata voor staat.

Truedata staat voor service en persoonlijke dienstverlening. Ons oplossingen zijn maatwerk waarbij geen klant of situatie gelijk is. Wij stellen ons graag even voor! Op de foto’s van links naar rechts: Rohan; Senior Consultant, Vanessa onze Business Developer en Hikmet van de Marketing en Sales. Wij leren u ook graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek, waarin wij samen de wensen en eisen inventariseren.  Vervolgens begeleiden wij u persoonlijk:

  • Advies: Door onze ervaring, deskundigheid en een goede inventarisatie van wat uw organisatie écht nodig heeft leveren we succesvolle IT-projecten op maat. 
  • Aanschaf: Een nieuwe investering voor uw organisatie is altijd erg spannend. Wij begeleiden u bij huur, lease en het kopen van nieuwe oplossingen maar, ook het testen van een nieuwe oplossing tot en met inruil van de oude omgeving. 
  • Installatie: Truedata-engineers zorgen voor de installatie volgens fabriek specificaties en ook migraties, optimalisaties, consultancy en trouble-shooting horen bij een succesvolle oplevering. 
  • Health check: Na de implementatie en migratie bewaken wij de geleverde omgeving middels regelmatige health-checks en ondersteuning.
 
Button