Voor bedrijven & organisaties

Gratis verzending vanaf € 250,-

Groot assortiment producten en merken

Levering volgende dag op voorraadartikelen

Uw zakelijke IT dienstverlener

Landingspagina-dev | IT Supplies by Truedata

Uw PowerEdge server verdient opslag!

Verdien een verhoging van de conditie van PowerEdge server inclusief de hele virtuele machineomgeving. Welke dirigent zorgt ervoor dat het hele orkest de beste tonen speelt, zonder een centje pijn voor u als beheerder? Truedata, stelt u voor aan de beste virtuele overall managementmonteur voor uw Dell PowerEdge servers, èn verrast u met een gratis proeflicentie!

Lees meer Lees minder

Inzicht en gemak
U bent al de gelukkige eigenaar van de betrouwbare Dell PowerEdge server, die staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. De Dell PowerEdge server heeft al bewezen dat hij altijd doet wat u van hem vraagt, want hij zorgt voor een stabiele, snelle en veilige omgeving voor uw virtuele machines. Maar wie zorgt er voor het soepel samenwerken van alle onderdelen in uw hele omgeving? Hoe optimaliseert u de conditie van hardware en software? Wat als er een product is dat u geld en tijd bespaart en u volledig inzicht en gebruiksgemak geeft, ten aanzien van alle mogelijke risico’s en problemen? Software waarmee u nooit meer in een manual moet zoeken naar wat voor errorcode dan ook. Een ultieme trouble shooter.

Beste keuze
Truedata stelt Runecast voor. De beste keuze om niet alleen uw hardware in lijn te laten lopen met de benodigde eisen, maar waarmee u ook inzicht krijgt in de juiste prestaties van uw virtuele machines, van instellingen tot applicatieniveau. Runecast geeft volledige inzage in uw virtuele omgeving inclusief (foute) instellingen, maar biedt meer. 

Oplossingsgericht
De software van Runecast heeft het vermogen om proactief zowel de hardware, software als de instellingen van uw virtuele omgeving te beheren en eventueel te veranderen. Zo worden niet alleen de muzikanten, maar ook de muziekinstrumenten optimaal afgestemd. Stelt u voor: nooit meer zelf urenlang zoeken naar de oplossing van een fout in uw (virtuele) server. In Runecast zijn alle oplossingen voor zowel errors, best practises of zelfs compliance regels opgeslagen. Met één druk op de knop heeft u de oplossing voor het probleem gevonden. Op deze manier bespaart u tot wel 90% van uw troubleshoot en analysetijd!

Lees HIER meer over Runecast


Download nu uw gratis Runecast proeflicentie!

Optimaliseer en stel uw hybride cloud veilig

  • Continue inzicht in uw Private en Public Cloud
  • Volledig operationele transparantie
  • Eenvoudige kwetsbaarheidsanalyze
  • Geautomatiseerde beveiligingscompliance en risicobeperking
  • Operationele flexibiliteit met afstemming van best practices
  • Pijnloze upgradeplanning met vSphere HCL-upgradesimulaties
  • Werkt met VMware, AWS, Azure en Kubernetes
   tot   
27 resultaten
Loading...
 
Button