Voor bedrijven & organisaties

Gratis verzending vanaf € 250,-

Groot assortiment producten en merken

Levering volgende dag op voorraadartikelen

Uw zakelijke IT dienstverlener

Landingspagina-dev | IT Supplies by Truedata

Dell Notebooks

Truedata is Dell certified partner en reseller vanuit Amsterdam en levert al jaren voor klanten in heel Nederland maatwerk systemen, maar ook standaard Dell systemen welke hieronder te bestellen zijn. Vraag maatwerk offertes op via onderstaande info popup en maak gebruik van Dell aanbiedingen en bespaar op integratie en uitlevering. Truedata biedt vele integratie diensten voor Dell systemen voor uw organisatie en levert deze wereldwijd aan. Lees hieronder waar onze klanten Dell systemen voor inzetten.

Lees meer Lees minder

Latitude Laptops

De meest intelligente en veilige PC's voor bedrijven

Kleine, lichte en stijlvolle laptops en 2-in-1’s die zijn ontworpen voor de ultieme productiviteit. Een nieuw tijdperk van samenwerking en connectiviteit, zodat u overal kunt werken.

Vostro Laptops

Gemaakt voor het kleinbedrijf

Laptops met de juiste balans van zakelijke functies en uitstekende support voor het kleinbedrijf.

Inspiron Laptops

Maak verbinding met uw wereld

Of u nu e-mail controleert, aan grote projecten werkt of al uw digitale content veilig wilt bewaren, met Inspiron blijft u altijd verbonden met wat u belangrijk vindt.

XPS Laptops

Laat uw creativiteit los

XPS laptops en 2-in-1's zijn met precisie vervaardigd met hoogwaardige materialen en zijn voorzien van intense beeldschermen voor de beste visuele ervaring. XPS biedt de prestaties die u eist en het ontwerp dat u wilt.